29 Aralık 2017 Cuma

Kuzenimin Sevgilisini Tatilde Domaltarak Siktim



Merhabalar, ben Tolga. 24 yaşındayım. Askerden yeni geldiğim yıllarda yaşamış olduğum muhteşem seks anlarını sizlerle paylaşmak için bu siteye seks hikayeleri arasında yer alması için gönderdim. Kuzenimin sevgilisi Kübra’yı tatil yerinde ateşli şekilde seviştiğimiz anları sizlerle paylaşacağım.
Kuzenim genelde çapkın olduğu için sürekli olarak kız arkadaşlarını değiştiriyordu. Ancak ben askerden gelene kadar Kübra ile sevgili kalmasına pek anlam verememiştim. Bir ara samimi şekilde bir yerde sohbet ettiğimizde şaka ile karışık şekilde kendisine bu durumu sormak istedim. Kuzenimden duyduğum sözlerden sonra resmen benimde ağzımın suyu akmıştı. Ebru’nun oldukça iyi sikiştiğini ve farklı fantezilerinin olduğunu bana söylüyordu. Biraz ısrar ettikten sonra bu fantezilerinden bir kaç tanesini bana anlatmıştı. Ancak götten sikiş yaptıktan sonra ağzına boşalması olayı beni gerçekten bitirmişti. Artık bende sikişme hayalleri içerisinde Ebru’nun fantezilerini düşleyerek mastürbasyon yapıyordum. Ancak askerden yeni geldiğimden midir bilinmez ama, gerçekten canım çok fazla şekilde seks istiyordu.
Hafta sonu yaklaştığı için kuzenime sevgilisi Kübra’yı da yanına alarak birlikte bir üçlü denize gidelim demiştim. Kuzenim ise sen yalnız mı takılacaksın sana da bir kız ayarlayalım diye bana teklifte bulunmuştu. Gerek yok şeklinde konuşarak geçiştirmiştim. Benim arabam olmadığı için kuzenimin aracı ile gidecektik. Ben Teyzemlerin evine geçtikten sonra kuzenimin hazırlanmasını bekliyordum. Çok fazla sürmeden sırt çantası ile odasından çıkan kuzenim, hadi gidelim Kübra’da hazırmış evin önünde bizi bekliyor demişti. Hemen heyecan içerisinde birlikte evden çıktık. Kübra’nın evinin önüne gelmiş olduğumuzda, üzerinde mini kumaş şortu ile karşımıza çıkmış, gerçekten bende heyecanı üst safhalara doğru taşımıştı. Aracın ben ön koltuğunda oturduğum için hemen arkaya geçtim ve yerimi kendisine bıraktım. Arka koltuğa çapraz olacak şekilde oturmuş ön koltukta oturan Kübra’nın bacaklarını dikizliyordum. Bir süre sonra Kübra bu bakışlarımı fark etmişti. Kuzenim aracı kullandığı için benim bakışlarımın farkında dahi değildi. Arada Kübra arkasına doğru dönerek bana göz kırpıyordu. Aslında onunda bu kadar seks düşkünü olduğunu duymam kendisine sıcak olmamı sağlamıştı.
Plajın bulunduğu yere gelmiştik. Kendimize küçük bir pansiyon kiraladıktan sonra eşyalarımızı oraya bırakıp Kübra bikinisi ile bizlerde şortumuz ile denize geçtik. Üçümüz birlikte denizde yüzüyor, sahile çıktığımızda ise eğlenmek için top oynuyorduk. Top oynarken sıçrayarak Kübra’nın vurma isteğinden göğüsleri bikinisinden fırlıyordu. Benim o sırada aletim kalkmaya başladı. Elimle kalkmaya başlayan aletimi düzeltmeye çalıştığımda Kübra fark ederek, kuzenimi soğuk içecekler almak için yanımızdan gönderdi. Sonrasında benim yanıma yaklaşarak, senin ufaklık hareketlendi sikişmek istiyor sanırım diyerek, bana şehvetli cümleler sarf ediyordu. Bu sözler sonrasında sikim daha da kalkmış dimdik olmuştu. Yapma şimdi şortuma sığmayacak dediğimde, Kübra gözlerini açarak demek o kadar büyük marifetlerini bir görelim diyerek kolumdan çekerek pansiyon odasına doğru götürdü. Şimdi kuzenim gelir bizi göremezse aramaya başlar dediğimde, boş ver canım diyerek pansiyon odasının kapısını kilitledi. Perdeleri de çektikten sonra bikinisinin altını ve üstünü çıkarttı. Harika tıraşlanmış kılsız amcık karşımda duruyordu. Şimdi o kalkmış ufaklığı görelim diyerek şortumun içerisine elini soktu. Okşayarak dışarıya çıkartıp önümde diz çöktü. Dudaklarının arasına almış olduğunda ağzına sığdırmakta zorlandığı için, gerçekten büyükmüş tam benim amcık için diyerek vakumlayarak emmesini sürdürüyordu. Serleşmiş olan sikimi artık amcık içine sokmak istiyordum. Bir yandan da kuzenimin geleceğini düşünerek acele edip işi bitirmeyi düşünüyordum. Ancak Kübra acele etme canım yeni başlıyoruz deyip beni yatağın üzerine attı. 69 pozisyonuna geçip sende benim amcık yala bakalım dedi. Benim sikim onun ağzındayken bende onun amcığını yalıyordum. İkimizde sikişmek için kıvama gelmiştik.
Ağzımdan bacakları arasını çekip bu defa kalkmış olan sikimin üzerine getirdi. Eline aldığı uzun yarağımı amcık içine yerleştirip üzerine oturdu. İlk oturduğu sırada hım çok güzel diyerek derin bir oh çekti. Sonrasında oturması yavaş şekilde devam etse de, sulanarak boşalması onu çıldırtıyor daha sert şekilde oturup kalkıyordu. Bu zıplamasından çıkan sesler, tıpkı Türk porno filmlerindeki gibi sesler çıkartıyordu. Birkaç sefer daha bu pozisyonda sikiştikten sonra, benim en sevdiğim pozisyon köpek stili pozisyonuna geçtik. Yani Kübra’yı artık domaltarak sikecektim.
Yatağın üzerine dizlerini ve ellerini çöken Kübra, kenar kısma gelecek şekilde domalmıştı. Tas gibi önümde duran amcık kuzenimin bahsettiğinden daha çekiciydi. Önümde duran bu amcık içine tekrar sokarak gidip gelmeye başladım. Her girip çıkmamda önümde domalmış olan kuzenimin sevgilisi daha sert şekilde sikişmek istediğini söylüyordu. Defalarca bu pozisyonda sikiştikten sonra, artık boşalacaktım. Kübra boşalacağımı söylediğimde hemen sikimi amcık içinden çıkartıp ağzına aldı. Ağzının içerisine öylesine boşaltmıştı ki, iliklerime kadar orgazm olduğumu söyleyebilirim.
Sonrasında sikişmekten ter içinde kalan vücudumuzu duş almadan direkt olarak denize geçtik. Hiçbir şey olmamış denizde yüzüyormuş gibi, kuzenimi karşıladık.

3 yorum:

  1. 0543 282 86 18 SLM BN İST MALTEPEDEN PATNER KORAY SEKS AC OLAN SINIRSIZ HEYECANLI HOŞ Bİ SEKS YASAMAYI ARZLYNKENDİNİ YANLIZ MUTSUZ HİS EDEN KALIN VE BÜYÜK SEVEN 19 VE 80 YAS ARASI DUL EVLİ BEKAR TONBUL KAPALI ŞİŞMAN BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARAYAN EVLİCİFTLER ARAYIN TNSLM 0543 282 86 18

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Adana'dan Doruk ben, boy 1.85 kişisel fitness antrenörüyüm. Kendini yetiştirmiş ne istediğini bilen biriyim.Olgun karakterli kadınlardan hoşlanıyorum.İyi bir dinleyiciyim seks partneri dışında da arkadaş dost sırdaş her şey olabilirim yeter ki işin içinde yalan dolan olmasın.Kadınımı asla yatakta mutsuz bırakmam ama bazen sadece sarılıp öylece yatmak da güzeldir. Şehveti yaşamayı ve yaşatmayı seven biriyim. Lütfen sadece ne istediğini bilen hanımlar ve çiftler 05456976300 (özele açık) resimler bana ait

      Sil
  2. Selam bayanlar kenan ben çağrı atmanız yeterli 0532 174 71 87

    YanıtlaSil

kart aidatı facebook video indir facebook video indirici facebook video