29 Aralık 2017 Cuma

Abimin Arkadaşlarıyla Grup Seks Yaşadık

Merhabalar ben Hale, 23 yaşındayım. Ağabeyimin arkadaşları ile yaşadığım grup seks hikayemi sizler ile paylaşmak istiyorum.
Abim arkadaşları ile sürekli olarak görüştüğü için, genelde hafta sonları bizim evde toplanıyorlardı. Evimiz şehir merkezinde olmasından ötürü bu şekilde tercihlerini kullanıyorlardı. Bende sürekli görüşme içerisinde oldukları için zaman içerisinde samimi olmuştum. Bu üç arkadaşıyla hemen hemen her yönde sohbet edebiliyorduk. Bu üç arkadaşı olan Ekrem, Hakan ve Sedat her kızın beğenebileceği düzeyde yakışıklılık ve bakıma sahiplerdi. Bir kadın için ne kadar bakım önemli ise, bence erkekte de gözetilmesi gereken bir husus olduğunu düşünüyorum. Zaten bu görüşe sahip olan kadınlar benim ne demek istediğimi çok iyi anlamışlardır.
Fantezi dünyamda genelde porno filmler ile aram iyi olduğu için, fazla şekilde grup seks videoları izliyordum. Bu videolarda iki yada üç erkeğin kızı ortalarına alarak tüm deliklerini dolduracak şekilde birlikte olması beni de fazlasıyla etkiliyordu. Videoların ardından kendimi mastürbasyon ile tatmin etmiş olsam da, bu fanteziyi yaşamayı aklıma kazımıştım. Bunu nasıl başarabilirim diye düşündüğümde ise, abimin arkadaşları aklıma gelmişti. Ancak abim ile samimi oldukları için bu şekilde bir fanteziyi benimle yaşamak isteyecekler miydi pek emin değildim doğrusu.
Geçen zaman içerisinde bu üç arkadaşına samimiyetimi ilerletmeye devam ettim. Artık birbirimize el şakaları yaparak şakalaşacak duruma dahi gelmiştik. Yakın zamanda doğum günüm olduğunu bildikleri için bana bir sürpriz yapacaklarını düşünmüştüm. Bununla ilgili olarak arkadaşlarının birisinin evinde bu gizli partiyi düzenlemişlerdi. Bende abim ile birlikte bu doğum günü partisine giderek kutlamayı yapmıştık. Alkol aldıkları için herkes kendi köşesine geçmiş ufak şekilde müzik eşliğinde içiyorlardı. Bende birisinin yanına geçerek bu fantezim için harekete geçmenin vaktinin geldiğini düşündüm. Sedat’ın yanına geçtim ve oturdum. Neden burada yalnız oturduğunu ve kız arkadaşı olup olmadığını öğrenmeye çalıştım. Bugün yanında kız arkadaşının olmasını gerektirecek bir durum olmadığını söyleyerek yalnız şekilde eğlenmek istediğini söylüyordu. Ben ise elimi pantolonu üzerine götürüp, fermuarı üzerinden sikini okşamaya başladım. Ne yapıyorsun diyerek tepki dahi vermiyordu. Artık elimi iyice dolaştırmaya başlamıştım. Sikinin sertleştiğini hissediyordum. Yanına diğer iki arkadaşı olan Ekrem ve Hakan’ı da alarak beni özel bir yere götürmesini istedim. Bir şekilde abimi atlattıktan sonra arkadaşları ile birlikte çatı katında bir odaya geçtik. Oda içerisine girer girmez üzerimizdeki tüm kıyafetlerimi çıkartarak beni okşamaya başladılar. Bende üçünün birden sikini avuçlayarak sıvazlıyordum.
Artık hepimizde zevke gelmiştik. Önümde ayağa kalkan üç azgın erkek siklerini bana yalatıyorlardı. Bende istediklerimi almanın keyfi ile oral seks yapmanı sürdürüyordum. Yalamış olduğum kalın yaraklar ile benimde amcık sulanmıştı. Birisinin önünde domalmış amcığımı yalamasını istemiştim. Diğer ikisinin de siklerini emmeyi sürdürüyordum. Arkadamda amcığımı yalayan Ekrem biran içime sert şekilde girdiğini hissettim. Öyle bir girip çıkıyordu ki, resmen beni çıldırtıyordu. Kalçalarımı tokatlıyor iyi derecede beni sikiyordu. Fakat ben tüm yarakları deliklerimde istiyordum. Bundan dolayı harekete geçerek Hakan’ın kucağına oturdum. Amcık içine kalın aleti alıp, arkamda olan Ekrem’in götten girmesini istedim. Kremlemiş olduğu göt deliğimden kalın aleti sokmuştu. Artık hem amcık hemde götten sikişiyordum. Sedat ise ayakta sikini ağzıma sokup çıkartıyordu. Bu yaşadıklarımın zevki ile sular seller gibi boşalıyordum. Artık zevke gelerek boşalacak olan erkekler ise sırasıyla ağzıma gelerek yüzüme menilerini fışkırtmışlardı. Bu yaşadığım fantezimi hiç bir zaman aklımdan çıkaramıyorum. Her aklıma geldiğinde ise sulanıyor tekrar yaşamak için yanıp tutuşuyorum.

2 yorum:

  1. 0543 282 86 18 SLM BN İST MALTEPEDEN PATNER KORAY SEKS AC OLAN SINIRSIZ HEYECANLI HOŞ Bİ SEKS YASAMAYI ARZLYNKENDİNİ YANLIZ MUTSUZ HİS EDEN KALIN VE BÜYÜK SEVEN 19 VE 80 YAS ARASI DUL EVLİ BEKAR TONBUL KAPALI ŞİŞMAN BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARAYAN EVLİCİFTLER ARAYIN TNSLM 0543 282 86 18

    YanıtlaSil
  2. Selam bayanlar kenan ben çağrı atmanız yeterli 0532 174 71 87

    YanıtlaSil

kart aidatı facebook video indir facebook video indirici facebook video